4 mogelijke tekenen van tandinfectie bij een hond

We denken er niet graag over na, maar van tijd tot tijd worden onze honden ziek. Soms veroorzaken die kwaaltjes pijn bij onze pups. Voel je geen slecht baasje als dit je overkomt; het is allemaal normaal.

Het is echter van vitaal belang dat u de symptomen leert kennen, vooral van de ernstigere infecties die honden kunnen oplopen. Een van de meest voorkomende infecties bij honden is een tandinfectie. Deze kunnen gevaarlijk worden als er niet voor wordt gezorgd, om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid pijn die ze uw hond zullen bezorgen.

Hier zijn een paar dingen waar u op kunt letten die kunnen betekenen dat uw hond een tandinfectie heeft. Als u deze tekenen ziet, ga dan naar de dierenarts!

Fases van een puppy

Een belangrijk deel van de socialisatie van een pup is gebaseerd op de houding van hun moeder – ontspannen of schichtig – ten opzichte van mensen.

Puppy Voeding Tips

Omdat het maar kleine hondjes zijn, hebben puppies waarschijnlijk gewoon minder voer nodig dan de meeste volwassen honden, toch? Fout.

Puppy’s hebben twee keer zoveel energie nodig als volwassen honden en, afhankelijk van het ras, moet 25 tot 30 procent van hun voeding uit eiwitten bestaan. Tijdens de eerste weken van hun leven krijgen puppy’s al hun voeding van hun moeder.

6 Puppy spelletjes om met je nieuwe puppy te spelen

Puppy spelletjes zijn leuke manieren om uw pas geadopteerde pup te vermoeien en tegelijkertijd de vaardigheden op te bouwen die ze nodig zullen hebben om in de toekomst gesocialiseerde, gehoorzame, vriendelijke volwassen honden te worden.

5 dingen die elke puppy eigenaar herkent aan de ochtenden

Sommigen van ons zijn geboren ochtendmensen en anderen juist helemaal niet. Een select groepje, zoals nieuwe puppy-ouders, krijgen de ochtend opgedrongen, of ze dat nu leuk vinden of niet.

Puppy’s zijn zeker schattig, maar ze hebben ook een aantal behoeften en wensen die ervoor zorgen dat hun menselijke mama’s en papa’s andere dingen missen, namelijk slaap.

Hier vind je vijf dingen die alleen puppy-ouders begrijpen als je je ’s morgens klaar wilt maken met een gloednieuwe puppy.

Hoe kan ik een hond mij laten vertrouwen?

Het vertrouwen van een hond winnen is een van de belangrijkste factoren in elke relatie tussen een mens en een hond. Dit is vooral zo als je een reddingshond ontmoet die misschien al eerder mishandeld is, of een die niet goed gesocialiseerd is.

Maar met tips zoals kalm blijven als je de hond voor het eerst ontmoet, het respecteren van de persoonlijke ruimte van de hond, en het gebruik van traktaties als beloning, is het mogelijk om een hond je te laten vertrouwen.

6 tips om je puppy zindelijk te maken

Er zijn veel manieren om uw nieuwe puppy zindelijk te maken, en het goede nieuws is dat uw puppy het zeker wil leren! Voordat u uw puppy de volledige vrijheid in huis geeft, moet u hem de huisregels leren en ongelukken voorkomen.