5 dingen die elke puppy eigenaar herkent aan de ochtenden

Sommigen van ons zijn geboren ochtendmensen en anderen juist helemaal niet. Een select groepje, zoals nieuwe puppy-ouders, krijgen de ochtend opgedrongen, of ze dat nu leuk vinden of niet.

 

Puppy’s zijn zeker schattig, maar ze hebben ook een aantal behoeften en wensen die ervoor zorgen dat hun menselijke mama’s en papa’s andere dingen missen, namelijk slaap.

 

Hier vind je vijf dingen die alleen puppy-ouders begrijpen als je je ’s morgens klaar wilt maken met een gloednieuwe puppy.

1. De behoefte van een puppy om te plassen heeft voorrang op die van jou

Misschien was het eerste wat u deed voordat u een puppy kreeg, naar uw badkamer slenteren, op het toilet ploffen en een paar minuten rustig uw behoefte doen.

 

Als je eenmaal een puppy hebt, behoort die ochtendroutine tot het verleden.

 

Het eerste wezen dat badkamerprivileges krijgt, is uw puppy, en daar zal hij voor zorgen, of het nu buiten in uw achtertuin is of binnen op uw nieuwe tapijt.

2. Snoozen is verledentijd

Voordat je een puppy kreeg, was het gemakkelijk om een of twee keer op snooze te drukken of nog een paar keer en een paar extra luxueuze minuten te nemen tussen droom- en waaktoestand voordat de realiteit van de dag je raakte.

 

Puppy’s hebben een heel goed gehoor – bijna bovennatuurlijk – en kunnen het moment voelen waarop je je oogleden opent. Dat is het signaal om rond te springen en te smeken om uitgelaten te worden, toch?

3. Een ochtendwandeling wordt een geweldige manier om de dag te beginnen

Voor niet-puppy ouders kan het idee van een twintig minuten durende blokwandeling om te controleren of uw pup alles heeft opgeruimd, een last lijken.

Hoewel het in het begin zeker een verandering in levensstijl kan zijn, wordt het al snel een geweldig onderdeel van uw ochtendroutine.

Een beetje cardio doen en tegelijkertijd je pup zindelijk maken? Het is een win-win situatie.

4. Uw pup zal u helpen uw garderobe uit te zoeken

Een puppy wil misschien alleen maar helpen uitzoeken welke schoenen u moet dragen en welke schoenen uit uw garderobe moeten en in plaats daarvan hun nieuwe kauwspeeltjes moeten worden.

 

Sommige dagen geef je toe en laat je ze op de oude sneaker kauwen. Op andere dagen is het de moeite waard om een speeltje in te ruilen voor uw schoen en het gewenste gedrag van het niet kauwen op uw dure pumps positief te versterken.

5. Zelfs als je geen ochtendmens bent, zul je er snel een worden

Puppy’s maken mensen aan het lachen. Dat is een feit.

 

Puppy-ouders weten dat zelfs als ze om vier uur ’s ochtends uit bed worden gesleept, het stiekem toch de moeite waard is om dat schattige gezichtje zo vol energie en opwinding te zien bij het krieken van de dag.

 

Het Ochtend Puppy Syndroom is besmettelijk, en voor puppy ouders het weten, zijn zij ook ochtendmensen.

 

Heeft u thuis een pup die dol is op ochtenden? Welke andere dingen weten puppy ouders over vroeg opstaan die andere mensen niet weten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!